karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledande inom immaterialrätt

Med affärsmässig förståelse skyddar vi idéer och gör dem kommersiellt gångbara.

Om oss

Hos oss får du rådgivning i alla frågor som berör patenthantering, varumärkesskydd och design och affärsjuridik kopplad därtill. Med stort kundfokus, passion och affärsmässig förståelse gör vi IP-frågor till en viktig del i din affärsstrategi.

Eftersom många av våra kunder har sina verksamheter i andra länder har vi en tydlig internationell inriktning. Våra konsulter har stor förståelse för regelverk på olika marknader och gedigen erfarenhet av att vara ombud i både nationella och internationella domstolar.

Genom att helhjärtat omfamna dina utmaningar, som om de vore våra egna, kan vi erbjuda kvalitativ rådgivning som ger resultat. För oss är det en självklarhet att skapa nära och långsiktiga relationer med såväl våra kunder som medarbetare och partners. Vi ser oss själva som pusselbit på en marknad där vi alla verkar och skapar värde.

Vårt erbjudande

Våra medarbetare har spetskompetens inom allt som berör immaterialrätt samt erbjuder strategisk rådgivning till både små och stora kunder. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att stärka din affärsposition och uppnå ökad lönsamhet. Vi förvaltar, skyddar och optimerar dina affärstillgångar på bästa sätt samt arbetar proaktivt för att säkra din verksamhet.

Kvalitet i alla led

Hela företaget arbetar enligt ISO 9001-2015 för att säkerställa att vi håller samma höga kvalitet i alla led. Utöver detta fokuserar vi på strategiska rekryteringar och höjer ständigt kunskapsnivån bland våra medarbetare. Vår framåtlutade inställning till kompetens har lett till att våra medarbetare utvecklas och våra kunder likaså.

Internationellt nätverk av välrenommerade specialister

Genom åren har vi byggt upp ett starkt internationellt nätverk och etablerat betydelsefulla kontakter runt om i världen. Våra medarbetare är engagerade i ett flertal branschorganisationer med tillhörande nätverk. Tillsammans följer vi utvecklingen på marknaden och utbyter värdefulla erfarenheter med kollegor på global nivå.

Lagstiftning och rättigheter kan skilja stort mellan olika länder och vi vet när vi ska lämna över till lokala experter. Med vår kompetens och våra nätverk kan du vara trygg i att dina intressen tas tillvara på, såväl lokalt som internationellt.

 

Bransch

Konsultföretag

Anställda

60

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sveavägen 24, 111 57

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Valea AB

Erfaren Patentkonsult – Mekanik

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Patentkonsult - it, elektronik, telekommunikation

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Junior Patentkonsult - IT, elektronik, telekommunikation

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Erfaren patentkonsult - it, elektronik & telekom

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Erfaren jurist

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Patentadministrator

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Junior Patentkonsult - Mekanik

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Junior Patent attorney - Mekanik

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Patentadministratör

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Valea AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor